« Neijenhof Luyt Advocaten
Joost Zoeteman »
Tel hoeveel calorieën je eet en verbrandt met het voedingsdagboek van MyCalorieCoach. Breng gericht veranderingen aan in je eetpatroon of trainingschema en bereik jouw doel! Met MyCalorieCoach kan men makkelijk online calorieën tellen.
Geleverde diensten
  • Marktonderzoek
  • User experience design
  • Front-end development

MyCalorieCoach detail screens

De uitdaging

MyCalorieCoach is een product van Dataprovider. De software is aanvankelijk ontwikkeld als desktop applicatie, maar in 2012 werd de software toegankelijk als online platform zoals de meeste apps in deze branche vandaag de dag beschikbaar zijn. Het was hierbij nodig om een nieuwe interface te ontwikkelen voor de nieuwe vorm van de software.

De oplossing

In samenwerking met interface designer Edwin Niejenhuis hebben we de volledige basis voor de interface van de applicatie ontwikkeld.

NaamMarien van Overbeek
Geboren30 juni 1985
WoonplaatsRotterdam
WerkgeverAcato
Over Marien

Marien woont in Rotterdam, is geboren te Delft en studeerde Communicatie­systemen aan de Hanzehogeschool te Groningen. Inmiddels heeft hij een gedegen achtergrond opgebouwd in online marketing & communicatie en het ontwikkelen van user interfaces. Zijn specialisme is dan ook het vinden van de balans tussen techniek, merkwaarden en gebruiksvriendelijkheid.

Zijn passie ligt in het zoeken naar evenwicht op het grensvlak tussen design en code. Het onmogelijke mogelijk maken zonder dat het ten koste gaat van technische kwaliteit, merkwaarden of gebruikservaring. Dat is de uitdaging.