« MyCalorieCoach
Bijzonder Plekje »
Artiestenbureau Joost Zoeteman is een initiatief van jazz gitarist Joost Zoeteman en startte in 2003 als Top Musici. Naast zijn beroepspraktijk als uitvoerend musicus werkte Joost jarenlang bij een bekend artiestenbureau. Die combinatie maakt dat u kunt rekenen op maatwerk.
Geleverde diensten
  • Conversie-optimalisatie

Resultaat van Joost Zoeteman in zoekmachines
Resultaat van Joost Zoeteman in zoekmachines

De uitdaging

De website van Joost Zoeteman was niet dynamisch te onderhouden en weinig voor zoekmachines geoptimaliseerd. Bezoekersaantallen liepen terug, dus het was tijd voor een grondiger aanpak.

De oplossing

Voor Joost Zoeteman is de website responsive gemaakt zodat deze ook op mobiele apparaten goed te gebruiken is, en de site is op veel vlakken verbeterd voor een meer competitieve online vindbaarheid. Daarnaast zijn verschillende aanpassingen in het design gedaan om zo de conversie van de website te bevorderen.

Mobielvriendelijk

In de Verenigde staten zoekt 94% van de mensen met een smartphone lokale informatie op hun telefoon. Interessant is dat 77% van alle mobiele zoekopdrachten thuis of op het werk wordt uitgevoerd, dus op plaatsen waar waarschijnlijk ook desktopcomputers aanwezig zijn.

Mobiel is essentieel voor ieder bedrijf en zal dit ook blijven, of u nu over uw favoriete sportteam blogt, werkt aan een website voor het lokale theater of producten verkoopt aan potentiële klanten. Zorg ervoor dat bezoekers een goede ervaring op uw site hebben wanneer ze deze bezoeken via een mobiel apparaat!

Het resultaat is uiteindelijk een verdubbeling van bezoekersaantallen alsmede een vervijfvoudiging van de conversie. Netto dus 10x zoveel informatieaanvragen dan voor aanvang van het traject.

Conversie
10x
meer aanvragen sinds 2010
NaamMarien van Overbeek
Geboren30 juni 1985
WoonplaatsRotterdam
WerkgeverAcato
Over Marien

Marien woont in Rotterdam, is geboren te Delft en studeerde Communicatie­systemen aan de Hanzehogeschool te Groningen. Inmiddels heeft hij een gedegen achtergrond opgebouwd in online marketing & communicatie en het ontwikkelen van user interfaces. Zijn specialisme is dan ook het vinden van de balans tussen techniek, merkwaarden en gebruiksvriendelijkheid.

Zijn passie ligt in het zoeken naar evenwicht op het grensvlak tussen design en code. Het onmogelijke mogelijk maken zonder dat het ten koste gaat van technische kwaliteit, merkwaarden of gebruikservaring. Dat is de uitdaging.